Program Daurah & Pengijazahan Sanad Hadis 40 Imam An-Nawawi

𝟯 𝗔𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟰 | 𝗞𝘂𝗮𝗹𝗮 𝗞𝗲𝘁𝗶𝗹 - Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (UniSHAMS) hari ini berbesar hati menerima kunjungan Yang Berbahagia Syeikh Dr. Ahmad Muhammad Syibl yang merupakan Pensyarah Ilmu Hadis daripada Universiti Al-Azhar Mesir, sempena rangka lawatan beliau ke negeri Kedah Darul Aman.

Lanjutan dari itu, Program Daurah & Pengijazahan Sanad Hadis 40 Imam An-Nawawi telah diadakan di Dewan Eksperimen UniSHAMS, pagi ini. Hampir 300 peserta yang terdiri dari kalangan staf dan mahasiswa/wi UniSHAMS hadir menjayakan program tersebut.

Dr. Akli Ahmad, Dekan Kulliyyah Syariah & Undang-Undang menyampaikan ucapan serta mengalukan kehadiran para tetamu dan peserta program. Daurah Hadis 40 Imam An-Nawawi berlangsung dengan jayanya dan diakhiri dengan pengijazahan sanad oleh Syeikh Dr. Ahmad kepada para peserta.