PERBINCANGAN DI ANTARA UnISHAMS DAN YAYASAN ISLAM NEGERI KEDAH

ALOR SETAR â€“Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul HalimMu’adzam Shah (UniSHAMStelah mengadakansatusesiperbincanganbersama Yayasan IslamNegeri Kedah (YINK) yang berlangsung di Pejabat YINKAlorSetarpada 23 November 2020.

Pertemuan di antaraUniSHAMSdan YINK  adalah membincangkankerjasamadenganInstitut Al-Quran DarulAman (IQDARdalampembangunanakademik Pelajar di antarakeduabelahpihak.Sesiperbincangan yangtelahdipengerusikanoleh Dr Ahmad Fakaruddin FakhrurraziPengerusi YINK manakalamewakili UniSHAMS ialahNaibCanselor, Prof Dr ShamsulJamili Yeob turuthadirbersamaTimbalanNaibCanselor (Hal EhwalAkademik & Antarabangsa), Prof Madya Dr Wan Nazjmi Mohamed FisoldanTimbalanNaibCanselor (Hal EhwalPelajar & Alumni), Dr RohaniDesa Serta PegawaiKhasNaibCanselorEncikMohamadAizat Bokharidanpegawai-pegawai IQDAR.